img_8308.jpg
Sami Vanhamäki, Jarmo Mikonsaari, Tero Viinikka.

Helsinkiin uusi Instalco-yhtiö Milvent Oy

Instalco perustaa Suomeen uuden asennusyrityksen Milvent Oy:n. Milvent Oy on spin-off-yritys, joka on eriytynyt Instalco-yhtiö Pohjanmaan Talotekniikasta ja sen aiemmasta tytäryhtiöstä Pohjanmaan Talotekniikka Etelä Oy:stä.

LVI-alalla toimiva Milvent keskittyy pääosin liikerakentamisen uudisrakennus- ja saneerauskohteisiin. Yritys on käynnistänyt yhteistyön useiden muiden pääkaupunkiseudun Instalco-yhtiöiden kanssa.

Milventin toimitusjohtajalla, 34-vuotiaalla Jarmo Mikonsaarella, on vankka kokemus LVI-urakoinnista. Hän on toiminut projektipäällikkönä NCC:llä ja Bravidalla sekä myös Instalcolla työskennellessään Instalco-yhtiö Uudenmaa LVI-talo Oy:ssä.

– Milvent on yritysprofiililtaan nuori ja vahva, ja Instalco-henkeä löytyy. Odotan innolla Milventin kehittämistä ja johtamista. Uskon, että laajasta verkostostani LVI-alalla on hyötyä. Tehtävä oli helppo ottaa vastaan, koska projekti on itsessään hyvin mielenkiintoinen. Pääsen tekemään ja vaikuttamaan aiempiin töihini verrattuna aivan eri tavalla. Pidän myös kovasti Instalcon työskentelytavasta ja ilmapiiristä, Jarmo Mikonsaari kertoo.

– Tämä on hieno esimerkki siitä, miten Instalcon liiketoimintaa rakennetaan Suomessa monella tasolla. On ilo tehdä yhteistyötä alan parhaiden yrittäjien kanssa ja luoda uusia liiketoimintamahdollisuuksia, sanoo Instalco Finlandin LVI-liiketoimintajohtaja Tero Viinikka.