two-instalco-companies-in-collaboration-for-a-new-assignment-in-ilmala-helsinki.jpg
Illustration: Hartela

Kaksi Instalco-yhtiötä aloittavat yhteistyössä uuden toimeksiannon Helsingin Ilmalaan

Kaksi suomalaista Instalco-yhtiötä on mukana rakentamassa innovatiivista toimistorakennusta Helsinkiin. Uudenmaan LVI-Talo ja Milvent ovat saaneet toimeksiannon asentaa läheisessä yhteistyössä keskenään lämmityksen, jäähdytyksen, sanitaation ja ilmanvaihdon Ilmalan Auraan. Toimeksianto suoritetaan vuosina 2023-2024 ja sen tilausarvo on noin 60 miljoonaa kruunua.

Viisikerroksisen ja noin 17 000 neliömetrisen toimistorakennuksen Ilmalan Auran on määrä valmistua vuonna 2024. Kiinteistön muunneltavat pohjaratkaisut ja monipuoliset palvelut on suunniteltu vastaamaan tulevaisuuden työelämän tarpeisiin.

Toimeksianto käsittää lämmityksen, jäähdytyksen, sanitaation ja ilmanvaihdon asennukset, ja se tehdään rakennusyhtiö Hartelan toimeksiannosta. Tavoitteena on, että projektista tulee Kestävyysluokiteltu Instalco-hanke.

- Nyt alamme nähdä Instalco-yhtiöiden työn tulokset Suomessa. Ilmalan Aura on jännittävä projekti tiukoilla aikatauluilla, ja me voitimme toimeksiannon siksi että Uudenmaan LVI-Talo ja Milvent — yksi uusimmista Instalco-yhtiöistämme Suomessa — pystyivät yhdessä tarjoamaan kokonaisratkaisun asiakkaalle yhtiöiden välisellä yhteisellä ja aktiivisella projektijohtamisella, sanoo Tero Viinikka, Instalco Suomen liiketoiminnanjohtaja, LVI.